Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Lajme Flash
Lajmet kryesore: Me 21 Dhjetor Kemi Diten Me Te Lumtur Ne Bote - Tuesday, 11 December 2012 18:53
Lajmet kryesore: Festimet për 100-vjetorin e pavarësisë së vendit - Friday, 23 November 2012 23:11
Lajmet kryesore: Njerëzit dynden për Skënderbeun - Friday, 23 November 2012 22:09
Lajmet kryesore: Kliko per te pare Google Kuq e Zi - Friday, 23 November 2012 21:17
Lajmet kryesore: Xhim Begeja me Ekipin e alpinisteve shqiptare ve flamurin ne Everest - Friday, 23 November 2012 20:06
Argetim: Më e mirë e ëma se e bija! - Thursday, 02 June 2011 14:17
Kulture: Bienalja, 5 shqiptarët sot në Venecia - Thursday, 02 June 2011 14:15
Kulture: Duff McKagan sukses në "Qemal Stafa" prezanton albumin - Thursday, 02 June 2011 14:13
Politika: ODIHR: Fletët gabim, vendos Kolegji - Thursday, 02 June 2011 14:09
Blue Grey Red
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • MUZIKA E MOMENTIT

  • TURIZMI SHQIPETAR

  • FAQET ZYRTARE

Bashkia Korce

 

Projektojme së bashku qytetin e të gjithë qytetarëve

Në stenda të veçanta të vendosura në qendër të Korçës, qytetarët korçarë kanë shkruar dhe ngjitur mbi hartën e qytetit mendimet dhe propozimet e tyre për zhvillimin e qytetit të Korçës në katër vitet në vijim. Kjo është pjesë e procesit tashmë të filluar për shkrimin e programit të katër viteve së bashku me qytetarët, ndërmarrë nga kryebashkiaku Niko Peleshi i cili kandidon për një mandat të dytë në krye të Bashkisë të Korçës. Për disa ditë me rradhë në vende të ndryshme në qytet, qytetarëve korçarë do t'ju jepet mundesia të shprehin idetë dhe propozimet e tyre për Korçën në katër vitet në vijim. Kjo mënyrë e marrjes të mendimit qytetar pason takimet e zhvilluara me banore të 18 lagjeve të qytetit, përfaqësues të grupeve etnike, shoqatës të biznesit, bordeve të prindërve në shkolla etj.

Jo pa qëllim fletet mbi të cilat qytetarët kanë shkruar mendimet e  tyre  ishin rozë dhe blu. Qëllimi ka qënë për të theksuar idenë tonë se qyteti është i të gjithë qytetarëve, pavarësisht bindjeve dhe përkatësisë së tyre politike. Ashtu si në këto katër vite edhe në katër vitet në vijim bashkia nën drejtimin e kryebashkiakut Niko Peleshi do të punojë për qytetin e qytetarëve, qytetin që projektohet dhe ndërtohet së bashku me ta.

Në ditët në vijim stendat për mbledhjen e mendimeve të qytetarëve do të vendosen në qendër të qytetin dhe në Parkun “Rinia”.

http://www.bashkiakorce.gov.al/

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Artikuj te rinj
Artikuj te tjere

Banner

We Design

We Design Studio

One Logo Communicate...Thousands Of Ideas. Logo speaks Volumes. We Design

30 March 2011 Lexo me shume...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Brand Identity

Brand Identity

Colors, shapes, reflect the history that your business want to tell. Let us do what we do best

30 March 2011 Lexo me shume...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Search Engine

Search Engine

We optimize your Web site for better ranking in search engine results. Study on Keywords, tags, search...

30 March 2011 Lexo me shume...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com