Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Lajme Flash
Lajmet kryesore: Me 21 Dhjetor Kemi Diten Me Te Lumtur Ne Bote - Tuesday, 11 December 2012 18:53
Lajmet kryesore: Festimet për 100-vjetorin e pavarësisë së vendit - Friday, 23 November 2012 23:11
Lajmet kryesore: Njerëzit dynden për Skënderbeun - Friday, 23 November 2012 22:09
Lajmet kryesore: Kliko per te pare Google Kuq e Zi - Friday, 23 November 2012 21:17
Lajmet kryesore: Xhim Begeja me Ekipin e alpinisteve shqiptare ve flamurin ne Everest - Friday, 23 November 2012 20:06
Argetim: Më e mirë e ëma se e bija! - Thursday, 02 June 2011 14:17
Kulture: Bienalja, 5 shqiptarët sot në Venecia - Thursday, 02 June 2011 14:15
Kulture: Duff McKagan sukses në "Qemal Stafa" prezanton albumin - Thursday, 02 June 2011 14:13
Politika: ODIHR: Fletët gabim, vendos Kolegji - Thursday, 02 June 2011 14:09
Blue Grey Red

Rreth nesh

Endri Kerenxhi

Prej Janarit 2007 ka punuar si programues, dizajner dhe permiresimin e procesit te faqeve te internetit. Eshte marre me regjistrimi e domaineve dhe mirembajtjen e tyre, studimin e llogarive te afiliateve per kompani te ndryshme ne Itali. Procesi konsistonte ne studimin dhe permiresimin e proceseve te ndryshme, monitorimin e shitjeve dhe klikiimeve ne reklama, benchmarking me konkurrentet e tjere, studimi i fushatave online (Paguaj per klik, afiliatet, Klik per impresion CPM dhe ADWORDS) etj...
Specializuar ne Marketing dhe Menaxhimin e Biznesiti dhe dipllomuar ne Rome ne Universitetin Roma Tre, (Italy).

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Mob: +355.693501328

Blerim Shalsi

Blerim eshte dizajner grafik dhe ka nje ekperience te gjere ne krijimin e identitetit viziv me strategji marke nepermjet zhvillimit, implementimit dhe menaxhimin e programeve te identitetit global.
Blerimi ka studjuar komunikim reklamimi ne Universitetin e Pesaros (Itali) dhe master 3D ne Rome (Itali).

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Mob: +355.692130502

Maringlen Flaga

Dizajner grafik dhe ka nje ekperience te gjere ne krijimin e identitetit viziv me strategji marke nepermjet zhvillimit, implementimit dhe menaxhimin e programeve te identitetit global.
Blerimi ka studjuar komunikim reklamimi ne Universitetin e Pesaros (Itali) dhe master 3D ne Rome (Itali).

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Mob: +355.692130502

Julian Koni

Dizajner grafik dhe ka nje ekperience te gjere ne krijimin e identitetit viziv me strategji marke nepermjet zhvillimit, implementimit dhe menaxhimin e programeve te identitetit global.
Blerimi ka studjuar komunikim reklamimi ne Universitetin e Pesaros (Itali) dhe master 3D ne Rome (Itali).

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Mob: +355.692130502

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Banner

We Design

We Design Studio

One Logo Communicate...Thousands Of Ideas. Logo speaks Volumes. We Design

30 March 2011 Lexo me shume...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Brand Identity

Brand Identity

Colors, shapes, reflect the history that your business want to tell. Let us do what we do best

30 March 2011 Lexo me shume...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Search Engine

Search Engine

We optimize your Web site for better ranking in search engine results. Study on Keywords, tags, search...

30 March 2011 Lexo me shume...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com